Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Evenimente IasiSâmbătă 01 Dec 2007

Fundatia Alaturi de Voi Romania a marcat in 2007 Ziua Mondiala de Lupta Anti SIDA impreuna cu partenerii sai, prin finantare UNAIDS, sub sloganul campaniei nationale "Deschide-ti Inima! Sunt la fel ca tine!".

Astfel, in perioada 26 noiembrie - 9 decembrie 2007, in Centrele ADV Romania din judetele Iasi, Constanta si Targu Mures, au fost derulate in scoli, licee si camine studentesti, campanii de informare si comunicare pentru prevenirea transmiterii infectiei cu HIV si combaterea discriminarii persoanelor infectate si afectate HIV/SIDA. Evenimentul a avut ca element central organizarea unei "fundite umane", formata din peste 1500 de persoane in data de 3 decembrie, ora 13.00, in fata Palatului Culturii din Iasi in semn de solidaritate cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA din lume.

Aceasta a fost precedata de o conferinta de presa, care a avut loc la Primaria Iasi, intre orele 12.00 - 12.45 si la care au participat reprezentanti mass-media, partenerii de eveniment, alte persoane interesate.

Multumim comunitatii si partenerilor care s-au implicat in realizarea acestui eveniment!

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: