Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Mesaj catre comunitate: Deschide-ti inima! Sunt la fel ca tine! Luni 01 Dec 2008

Fundatia "Alaturi de Voi" Romania, Centrul National Iasi, a marcat in data de 28 noiembrie 2008, Ziua Mondiala de Lupta Anti SIDA, desfasurata sub sloganul campaniei nationale "Deschide-ti inima! Sunt la fel ca tine!". 

Peste 1500 de persoane, reprezentand 88 de institutii si organizatii din Iasi, Bucuresti, Bacau, Barlad, Botosani, Falticeni, Piatra Neamt, Resita, Suceava si Vaslui si-au dat mana pentru a forma cea mai mare funda umana din Romania, in semn de solidaritate cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA de pretutindeni, au inaltat baloane si au aprins lumanari in memoria persoanelor care au decedat din cauze legate de SIDA.

Evenimentul s-a desfasurat astfel:

  • 12,30-13,00 - sosirea participantilor si realizarea fundei(aceasta a fost delimitata prin 2000 de metri de panza rosie si 1500 de lumanari personalizate cu mesajul campaniei);
  • 13,00-13,20 - deschiderea evenimentului si rostirea discursurilor;
  • 13,20-13,25 - comemorarea persoanelor infectate cu HIV care au decedat, prin lansarea baloanelor cu mesajul campaniei;
  • 13,25-13,30 - aprinderea lumanarilor si expunerea quilt-urilor;
  • 13,45-14,00 - finalizarea evenimentului si retragerea participantilor.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: