Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
EVENIMENTE IN TG. MURES - 2009Marţi 01 Dec 2009

Prin campania "Deschide-ti inima! Sunt la fel ca tine!", centrul ADV Mures a organizat si derulat si anul acesta evenimente importante ce au implicat comunitatea, in semn de solidaritate cu persoanele infectate cu HIV. Evenimentele principale desfasurate in cadrul campaniei sunt:

  • 3 aprilie 2009 - Targul  "Personalizeaza-ti primavara!";
  • 6 aprilie 2009 - Apel la solidaritate prin arta - Teatrul Scena din Cetate - punere in scena a unei piese antidiscriminare;
  • 29 mai 2009 - Porti deschise la UTIL DECO - promovarea unitatii protejate autorizate ca forma de integrare in munca a persoanelor cu handicap;
  • 3 decembrie 2009, Hotel Continental Targu Mures, ora 16:00 - Gala Implicarii Muresene cu lansarea celui mai mare careu din lume realizat de Alexandru Toth si un concert in beneficiul ADV Romania sustinut de Franco Midiri, laureat San Remo si actor social ADV Romania.
 

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: