Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Funda umana - semn de solidaritate cu persoanele infectate Miercuri 10 Nov 2010

ADV Romania va marca Ziua Mondiala de Lupta Anti SIDA, organizand in acest an cea de-a 5-a editie a evenimentului „Funda Umana - semn de solidaritate cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA din intreaga lume”, in cele trei centre ale sale – Iasi, Constanta si Mures.

La Constanta, evenimentul se va desfasura in data de 2 decembrie, intre orele 1530 - 1700, pe platoul din fata City Park Mall Constanta, si va avea urmatorul program: 

  • 1530 - 1635 - sosirea partenerilor pentru realizarea fundei umane. Persoanele ce vor forma funda vor sustine o panza de culoare rosie;
  • 1635 - 1637 - participantii vor ramane 2 minute asezati in funda, in acelasi timp avand loc si un moment de reculegere in memoria persoanelor decedate din cauze legate de SIDA; 
  • 250 de lumanari vor fi aprinse in forma de funda;
  • 1640 - 1700 - participantii vor lansa din partea laterala a City Park Mall Constanta lumanari plutitoare pe lacul Tabacariei pentru comemorarea persoanelor decedate din cauze legate de SIDA(acest moment din program se va desfasura in functie de vreme si de acceptul autoritatilor).

Pe durata derularii evenimentului vor fi transmise mesaje sugestive pentru marcarea Zilei Mondiale de Lupta Anti SIDA prin statia exterioara a City Park Mall Constanta. 

 

 

 

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: