Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Deschide-ti inima! Sunt la fel ca tine!Luni 03 Dec 2012

Fundatia “Alaturi de Voi” Romania, centrul Mures impreuna cu Asociatia Benone si Asociatia Pro Karma au desfasurat in data de 28 noiembrie 2012, intre orele 14.00 si 15.30, in Piata Teatrului din Tirgu-Mures evenimentul care marcheaza Ziua Mondiala de Lupta Anti SIDA, dupa urmatorul program:

 

  • 14.00 – 15.00 Campanie de informare stradala
  • 15.00 – 15.15 Realizare funda umana
  • 15.15 – 15.30 Discursuri organizatori si parteneri


Sonorizarea a fost asigurata de Radio Tirgu-Mures.

Evenimentul va fi urmat de doua campanii de informare in domeniul HIV/SIDA, organizate de catre specialistii ADV Mures in datele de 4 si 6 decembrie la Colegiul National ”Al. Papiu Ilarian” din Tg.Mures.

Actiunile vor fi incluse in campania "Deschide-ti inima! Sunt la fel ca tine!" si reprezinta o datorie morala fata de persoanele seropozitive HIV care au decedat si fata de cei care, in continuare, apeleaza la serviciile organizatorilor.
Implicarea ADV Mures la aceste evenimente se face pe baza de voluntariat, la solicitarea beneficiarilor si colaboratorilor fundatiei care sprijina, la randul lor, prin organizare si participare.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: