Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Canta pentru viata!Miercuri 05 Dec 2012

Centrul ADV Constanta a participat, in calitate de partener, pe 4 decembrie 2012, la evenimentul ,,Canta pentru viata!" organizat de Centrul Regional HIV/SIDA Constanta, in fata City Park Mall.

Activitatile desfasurate au incus realizarea Fundei Umane, sesiune de karaoke si lansarea de lampioane in memoria celor decedati din cauze legate de SIDA..

Conform datelor CNLAS, in Centrul Regional Constanta, pana la 30 iunie 2012, sunt inregistrati 984 pacienti HIV in evidenta activa, dintre care 42 au varsta cuprinsa intre 0-14 ani, 13 au intre 15-19 ani si 929 sunt peste 20 de ani.

,,In continuare, calea cea mai frecventa de transmitere HIV este contactul sexual neprotejat. Toti tinerii, nu doar constantenii, trebuie sa inteleaga cat este de important sa se testeze HIV, pentru ca ceea ce ei nu stiu poate rani atat pe ei cat si pe ceilalti. In acelasi timp, acestia trebuie sa inteleaga cat este de important sa previi infectia cu HIV prin utilizarea corecta a prezervativului pentru fiecare contact sexual. Tocmai de aceea am ales sa marcam Ziua Mondiala HIV-SIDA printr-un eveniment de karaoke adresat tinerilor, un eveniment simbolic sub denumirea ,,Canta pentru viata” cu doua mesaje esentiale: „Testati-va! Protejati-va!”, a declarat Prof. Dr. Sorin Rugina, Coordonator Centrul Regional HIV – SIDA Constanta.


Pentru informatii suplimentare, persoana de contact este Mirela Ivan, director centru ADV Constanta, tel. 0241-670350.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: