Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Funda umana la ConstantaVineri 04 Dec 2015

Ziua Mondiala de Lupta Anti-SIDA a fost marcata si in acest an de ADV Romania, in cele trei centre ale sale prin manifestari specifice. Funda Umana  - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate/afectate de HIV/SIDA  - a fost organizata pentru a X-a oara. 

De asemenea, in perioada 15 noiembrie - 5 decembrie 2015, ADV Romania a realizat, in Iasi, Constanta si Mures, o suma de campanii de informare cu privire la importanta unei vieti intime sigure pentru prevenirea transmiterii infectiei cu HIV, prin intermediul discutiilor directe cu grupuri organizate (elevi/studenti). 
 
La Constanta, in 2 decembrie, intre orele 14.00-15.00, pe esplanada City Park Mall Constanta, a fost realizat un eveniment dupa urmatorul program:
  •  14.00 – 14.15 – distribuirea de flyere trecatorilor cu informatii despre semnificatia evenimentului si invitatia de a se alatura acestui eveniment  in semn de solidaritate cu persoanele infectate HIV;
  •  14.15 – 14.30 – asezarea participantilor in ,, Funda umana” in semn de solidaritate cu cei cu HIV; 
  •  14.30 - 14.32 – moment de reculegere pentru persoanele care au decedat din cauze legate de HIV/SIDA;
Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: