Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Funda umana la Tg. MuresVineri 04 Dec 2015

Ziua Mondiala de Lupta Anti-SIDA a fost marcata si in acest an de ADV Romania, in cele trei centre ale sale prin manifestari specifice. Funda Umana  - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate/afectate de HIV/SIDA  - a fost organizata pentru a X-a oara. 

De asemenea, in perioada 15 noiembrie - 5 decembrie 2015, ADV Romania a realizat, in Iasi, Constanta si Mures, o suma de campanii de informare cu privire la importanta unei vieti intime sigure pentru prevenirea transmiterii infectiei cu HIV, prin intermediul discutiilor directe cu grupuri organizate (elevi/studenti). 
 
La Tg. Mures,  in 2 decembrie, intre orele 12.00 – 14.00, in Piata Teatrului si Piata Trandafirilor, evenimentul s-a desfasurat dupa urmatorul program: 
 
  • 12.00 – 13.00 - campanie stradala de informare privind prevenirea transmiterii HIV si promovare a testarii voluntare – Piata Teatrului si Piata Trandafirilor
  • 12.30 - 13.00 - conferinta de presa – foaierul Teatrului National
  • 13.00 – 13.20 - organizarea Fundei umane de solidaritate cu persoanele seropozitive HIV
  • 13.30 – 14.00 - mars comemorativ pentru victimele SIDA.
La Tg Mures s-a insistat pe importanta prevenirii transmiterii infectiei cu HIV, mai ales ca ultimele date ale UNOPA, din 2015, afirma ca 41,7% dintre cazurile noi de persoane depistate cu HIV/SIDA în România sunt tineri cu vârste cuprinse între 25 şi 34 de ani, acesta fiind segmentul cel mai expus riscului de imbolnavire. Centrul medical MCA Health Care a pus la dispozitia muresenilor vouchere de testare HIV la care se adauga serviciile de consiliere pre si post testare oferite de ADV Mures. 
 

 

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: