Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Lansarea colectiei de primavara-vara Util DecoVineri 11 Feb 2011
Util Deco Iasi va invita sambata, 12 februarie 2011, intre orele 12,00 și 20,00 la O DUPA AMIAZA LA ERA SHOPPING CENTER pentru a  participa la LANSAREA COLECTIEI DE PRIMAVARA – VARA UTIL DECO.
 
Scopul acestui eveniment este aducerea in prim plan a produselor noi realizate de catre tineri cu dizabilitati in unitatea protejata autorizata Util Deco, structura de economie sociala dezvoltata si sustinuta de Fundatia „Alaturi de Voi” Romania. 
 
Programul zilei:
 
Ora 12,00 - LANSAREA COLECTIEI DE PRIMAVARA – VARA UTIL DECO care va cuprinde costume de carnaval/serbare pentru copii, accesorii vestimentare, perne şi lumanari decorative, martisoare si felicitari. Prezentarea costumelor va fi facuta pe scena din Era Shopping Center intr-un mini-spectacol realizat in colaborare cu Gradinita Paradis din Iasi si Clubul de dans Katiusa. Prezentator: Mihaela Munteanu, coordonator PR Util Deco.
 
Orele 13,00 – 20,00 VANZARE SI COMENZI la standul Util Deco din Era Shopping City. De asemenea, produsele colectiei pot fi vizualizate si comandate de pe site-ul www.utildeco.ro .
 
Pe toata durata evenimentului va fi deschis standul PUNEȚI DRAGOSTEA IN RAMA, la care sub sloganul „Fii responsabil! Iubeste cu grija!”, tinerii pot primi informatii privind comportamente de viata sanatoasa si daca doresc sa pastreze o dovada a iubirii lor, pot face o fotografie. Fotografia respectiva poate fi listata si inramata in rama foto Util Deco.
 
De unde a pornit ideea acestui eveniment la o unitate protejata?
 
In cadrul atelierelor Util Deco se realizeaza produse unicat sau de serie mica in domeniile: creatie IT, legatorie si tipografie, arta decorativa – pictura si arta mestesugareasca, croitorie si confectionare lumanari decorative.
Am simtit ca promovarea acestor produse se poate face mai ales sub forma de colectie destinata a raspunde unei nevoi ...sezoniere. Avem mai ales produse ce pot fi oferite ca suvenir si este foarte important sa legam ideea de cadou... de ocazia de a oferi cadourile respective.
 
In ce masura noua colectie aduce... noutati?
 
Fiecare dintre produsele noii colectii este o noutate, in sensul ca modelul nu a facut parte dintr-o colectie anterioara si este special realizat pentru acest eveniment.
Actuala colectie transmite iubire... cadoul de primavara ideal pentru cineva drag! Produsele noastre sunt de calitate ridicata si pentru ca nu ne permitem sa pierdem oportunitati, ne afirmam ca partener serios, implicat, flexibil, corect si ...creativ.
 
Detalii pot fi oferite de Mihaela Munteanu, coordonator PR Util Deco, tel. 0740513864, mail: office@utildeco.ro .

 

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: