Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Transfer de experienta in Republica Moldova Joi 16 Iun 2011

Fundatia “Ecoul Cernobilului” din Republica Moldova a lansat astazi, in sala de conferinte a  Agentiei de presa “Info-Prim Neo”, Casa Presei, proiectul “Identifica valoarea!”, implementat in parteneriat cu Fundatia „Alaturi de Voi” Romania. 

Prin acest proiect ne propunem sa dezvoltam servicii de terapie vocationala si formare pentru 40 de tineri cu dizabilitati din Moldova, beneficiari ai partenerului. Practic, se vor replica la Fundatia ”Ecoul Cernobilului” din Chisinau atelierele de terapie vocationala – calculatoare si legatorie manuala infiintate de ADV Romania din anul 2004, in centrele sale din Iasi, Constanta si Tg. Mures, punandu-se astfel bazele pentru dezvoltarea in timp a unor servicii de economie sociala.

Proiectul se va derula pe o perioada de 18 luni (aprilie 2011 – octombrie 2012) si va beneficia de un buget de 147.470 euro, fiind cofinantat de Uniunea Europeana prin Programul Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2013, prioritatea 3 „Promovarea activitatilor people to people”, masura 3.1 Sprijin pentru administratia locală si regionala, pentru societatea civila si comunitatile locale.

Prin intermediul proiectului ”Identifica valoarea!” vom investi in punerea in evidenta a potentialului fiecarui tanar cu dizabilitate, prin replicarea unui serviciu care are succes in Romania.

• Mentionam ca Fundatia „Alaturi de Voi” Romania a inceput dezvoltarea structurii de economie sociala prin infiintarea de ateliere de terapie vocationala, ajungand sa aiba astazi unitati protejate autorizate Util Deco (www.utildeco.ro ) in Iasi, Constanta si Mures, cu 11 ateliere functionale si 29 de angajati din randul persoanelor cu handicap.

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati coordonatorul de proiect – Nadejda Iurcovschi  (telefon +373  68314297).

 
Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: