Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Scoala de vara in antreprenoriat socialJoi 14 Iul 2011

De maine si pana pe 18 iulie a.c. la Constanta se desfasoara cursurile Scolii de vara ADV Romania „Initiere in antreprenoriat”, eveniment la care 40 de tineri din judetele Iasi, Constanta si Mures, care apartin unor grupuri vulnerabile (cu dizabilitati, din mediul rural sau din familii cu venit scazut, orfani de ambii parinti)  vor fi instruiti pe tema antreprenoriatului social.

Scoala de vara ADV Romania este un brand al organizatiei, si va fi realizata in acest an tot ca o modalitate de a facilita formarea tinerilor intr-un domeniu de interes. 

Aceasta a X-a editie a Scolii de vara ADV Romania propune invatarea pasilor necesari pentru  dezvoltarea unei afaceri, identificarea de surse de finantare, conturarea profilului antreprenorului de succes si documentarea asupra prevederilor legislative specifice domeniului. 

Detalii despre eveniment vor fi afisate pe www.clubultinerilor.eu sau pot fi oferite la tel. 0232 275568 sau prin e-mail: anca.prisacaru@alaturidevoi.ro, persoana de contact Anca Prisacaru, coordonator local proiect.  

Activitatea face parte din cadrul proiectului „Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale” derulat de Fundatia „Alaturi de Voi” Romania in parteneriat cu Directia Generala Protectia Persoanelor cu Handicap - MMSF, Fundatia Motivation Romania, DGASPC Iasi si Cooperativa Sociala ”Il Poliedro” Italia si co-finantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, axa prioritara 6 ”Promovarea incluziunii sociale”. 

 
Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: