Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Vine, vine, Mos Craciun!Sâmbătă 13 Dec 2008

Fundatia „Alaturi de Voi” Romania, organizeza duminica, 14 decembrie, la Centrul de Asistenta Comunitara din bd. Chimiei, nr 12. Iasi, intalnirea anuala cu beneficiarii si voluntarii organizatiei la care invitatul de ...onoare va fi Mos Craciun.

Chiar daca nu mai sunt foarte mici, tinerii asteapta cu nerabdare acest moment, pentru unii dintre ei, acesta fiind singurul cadou adus de mos.

Si in acest an, in afara cadourilor, datorita sprijinului primit din partea BRD Groupe Societe Generale, se va organiza o petrecere la care muzica si jocurile vor avea un rol definitoriu. De asemenea, vor fi si cateva momente artistice, pregatite chiar de catre benefciari.

„Multumim BRD-ului pentru sprijin, pentru ca se stie, ca din pacate, solicitarile raman fara raspuns. Trebuie sa remarcam ca este din ce in ce mai dificil sa organizam astfel de momente, desi in preajma sarbatorilor se vorbeste mult despre caritate. In spatele unei publicitati uneori disproportionate fata de gest, exista insa un adevar: mari corporatii vin in comunitate sa faca profit, dar nu investesc aproape nimic inapoi. Conceptul de responsabilitate sociala corporatista le este strain. Totul e doar reclama. De cele mai mute ori, tot oamenii cu afaceri mai mici ofera o mana de ajutor...” – a declarat doamna Angela Achitei, presedinte ADV Romania.

Duminica, 150 de tineri vor multumi Mosului ca nu i-a uitat si vor incepe noul an cu o speranta. Evenimentul va avea loc in cadrul Clubului Tinerilor serviciu dezvoltat in parteneriat cu DGASPC, Iasi.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: