Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Un nou instrument de comunicare, dezvoltare si promovare!Marţi 07 Feb 2012

Va informam ca a fost creat un nou instrument de comunicare, dezvoltare si promovare in domeniul economiei sociale – www.ropes.ro. Va invitam sa accesati serviciile acestui centrul de resurse on line.

Ce va ofera site-ul?

Noutati - din domeniul economiei sociale;

Informatii privind cursuri, targuri si conferinte din domeniul economiei sociale -  care  pot fi postate gratuit de abonatii site-ului;

Publicatii din domeniul economiei sociale (studii, cercetari, rapoarte, manuale de buna practica) care pot fi descarcate gratuit de cei interesati.

• Realizarea unui  site gratuit (dupa formate prestabilite) pentru promovarea structurilor de economie sociala, cu functii multiple, printre care si cea de print si “trimite unui prieten” pentru paginile si subpaginile web-site-ului;

Consultanta in domeniul economiei sociale, oferita de specialistii ADV Romania care sunt implicati in dezvoltarea si sustinerea a trei unitati protejate (www.utildeco.ro). 

Persoanele interesate sa publice informatii in domeniul economiei sociale pe www.ropes.ro  o pot face contactand administratorul paginii web la adresa office@ropes.ro

www.ropes.ro  este realizat in cadrul proiectului „Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale” derulat de ADV Romania in parteneriat cu Fundatia „Motivation” România, DGASP Iasi, DGPPH si Cooperativa Sociala Il Polliedro Italia.

Proiectul „Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale” este cofinantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013.

Detalii cu privire la www.ropes.ro va pot fi oferite de Mihaela Munteanu, director dezvoltare si comunicare al ADV Romania la tel. 0740513864 sau e-mail: mihaela.munteanu@alaturidevoi.ro .

 
Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: