Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Cadouri Util Deco la City Park Mall ConstantaMiercuri 07 Mar 2012

Util Deco Constanta  va invita astazi,  7 martie 2012, intre orele 10,00 -20,00  la City Park Mall din Constanta la standul cu produsele UTIL DECO ce pot deveni cadouri minunate pentru persoanele dragi din viata noastra.
Scopul acestei expozitii cu vanzare  este aducerea in prim plan a produselor noi (colectia de primavara)  realizate in unitatea protejata autorizata Util Deco, structura de economie sociala dezvoltata si sustinuta de Fundatia „Alaturi de Voi”Romania pentru a face cunoscut un model de integrare profesionala a tinerilor cu dizabilitati publicului larg care poate astfel sa aprecieze calitatea produselor realizate de acestia.
Astfel, colectia acestei primaveri de la UTIL DECO  cuprinde esarfe din voal in culori diafane, perne decorative cu flori,  lumanari decorative parfumate –zambile, trandafiri, panselute-, martisoare si felicitari .
Standul va fi expus la etajul I din City Park Mall, unde reprezentantii UTIL DECO ofera informatii si detalii despre produsele realizate de tinerii cu dizabilitati in domeniile: creatie IT, legatorie si tipografie, arta decorativa – pictura si arta mestesugareasca, croitorie si confectionare lumanari decorative.

VANZARE SI COMENZI la standul Util Deco din City Park Mall (in data de 7 martie, intre orele 10,00 -20,00) sau  produsele colectiei pot fi comandate si de pe site-ul www.utildeco.ro .
Va invitam sa cumparati produsele noastre care va ajuta sa va transmite iubirea printr-un cadou de primavara pentru cineva drag.
Parteneri: City ParK Mall Constanta.
Pentru detalii poate fi contactata Mirela Ivan, director unitate protejata Util Deco Constanta, la telefon 0757110251, 0241670350 sau pe adresa: office.ct@utildeco.ro.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: