Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Curs de economie socialaMarţi 12 Iun 2012

In perioda  12 – 15 iunie 2012 la Bucuresti, la Hotelul IBIS Palatul Parlamentului se va desfasura un Curs de economie sociala, in cadrul proiectului "Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale" derulat de Fundatia "Alaturi de Voi" Romania in parteneriat cu Directia Generala Protectia Persoanelor cu Handicap - MMSF, Fundatia Motivation Romania, DGASPC Iasi si Cooperativa Sociala "Il Poliedro" Italia si co-finantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, axa prioritara 6 "Promovarea incluziunii sociale".
La cursul realizat de Fundatia Motivation Romania participa 20 de persoane, reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale si ai autoritatilor publice locale.
Acestia vor primi detalii cu privire la organizarea structurilor de economie sociala, legislatia romaneasca in domeniul economiei sociale, planul de afaceri, managementul resurselor umane, marketing, PR si vanzari in cadrul acestor structuri, precum si trei modele de economie sociala  dezvoltate de partenerii in proiect - Cooperativa Sociala IL POLIEDRO Italia,  unitatea protejata autorizata Util Deco dezvoltata si sustinuta de  ADV Romania si Clinica Motivation, afacere sociala a Fundatiei Motivation Romania.
Detalii cu privire la derularea proiectului va poate oferi Anca Prisacaru – coordonator national proiect ADV Romania la tel. 0757110233, email. anca.prisacaru@alaturidevoi.ro sau Oana Grosu, coordonator proiect Motivation, la tel. 0725133144 sau email: o.grosu@motivation.ro.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: