Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Pregatiti-va agenda! ADV Romania continua dezvoltarea sectorului de economie socialaVineri 13 Iul 2012

In perioada septembrie-octombrie 2012, Fundatia ADV Romania  organizeaza cateva evenimente: a IV-a editie a Cursului de formare “Primii pasi in economia sociala” si a III-a editie a Targului National al Unitatilor Protejate.


•Cursul “Primii pasi in economia sociala” va avea loc in perioada 11-14 septembrie 2012 si are ca obiectiv dezvoltarea de abilitati practice in vederea infiintarii/gestionarii  de servicii in domeniul economiei sociale, in special unitati protejate autorizate. Cei 20 de participanti selectati sunt reprezentanti ai  ONG-urilor /institutiilor care au ca obiect de activitate integrarea socio-profesională a persoanelor apartinand categoriilor defavorizate, in special persoane cu dizabilitati si care au infiintate structuri de economie sociala (ateliere de terapie ocupationala / ateliere protejate / unitati protejate) sau doresc  sa dezvolte astfel de programe de economie sociala.
Costurile de transport, masa si cazare aferente desfasurarii cursului sunt suportate de catre organizator.
•Targul National al Unitatilor Protejate va avea loc in perioada  4-8 octombrie 2012, la Tg. Mures. Daca editiile anterioare ale targului au urmarit crearea unei legaturi intre unitatile protejate si piata larga de consum, in acest an intentia este de a facilita un alt tip de experienta, cea a relatiei directe cu mediul business, astfel incat sa putem oferi imaginea completa a relatiei cu clientul de toate tipurile.


Evenimentul se va desfasura pe urmatoarele segmente:
•Expozitie cu vanzare – ADV Romania pune la dispozitia structurilor de economie sociala participante 40 de stand-uri;
•Evenimente conexe – ateliere demonstrative, conferinta, etc.
Formularul de inscriere la eveniment si detalii suplimentare vor fi postate in scurt timp pe www.unitatiprotejate.ro.
Costurile de cazare si masa vor fi asigurate de organizator.  
ADV Romania sustine dezvoltarea sectorului unitatilor protejate, este promotor al economiei sociale in general si, prin astfel de evenimnete, investeste resurse importante pentru ca acest domeniu sa creasca, sa se profesionalizeze.
Ambele evenimentele fac parte din proiectul „Alianta pentru Dezvoltarea Economiei Sociale”, derulat de Fundatia ADV Romania in parteneriat cu DGPPH, Fundatia Motivation Romania, DGASPC Iasi si Cooperativa Sociala ”Il Poliedro” Italia si cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: