Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Cunoaste, apreciaza si sustine!Miercuri 26 Sep 2012

Astazi a fost lansata campania ”CUNOASTE, APRECIAZA SI SUSTINE!” – realizata de ADV Romania pentru a promova Centru national de economie sociala in randul personalitatilor momentului – autoritati publice de la toate nivelele, oameni de afaceri si mass media.
Campania a fost deschisa prin vizitarea Centrului national de economie sociala de catre presedintele Consiliului Judetean Iasi, dl Cristian Adomnitei, care a putut astfel sa cunoasca si sa aprecieze un model de economie sociala dezvoltat in judetul Iasi, si prin care 34 de persoane cu dizabilitati sunt angajate in munca, alaturi de o echipa de profesionisti, in asistenta sociala si domenii conexe, formata din 92 de persoane.
Dl Cristian Adomnitei s-a convins vizitand atelierele unitatii protejate autorizate Util Deco de faptul ca produsele si serviciile realizate de persoanele cu dizabilitati sunt competitive pe piata si unitatea poate fi inclusa in randul celor recomandate de Consiliul Judetean ca reprezentative pentru Iasi, mai ales ca domnia sa ca vizitator pentru a doua oara a organizatiei, poate observa evolutia pozitiva si rapida.
”E unic ceea ce faceti aici si am sa incerc sa promovez acest lucru. Sunteti printre putinele organizatii care au un cuvant de spus in comunitate”  - a declarat presedintele CJ Iasi Cristian Adomnitei, in dialogul cu d-na Angela Achitei, presedinte ADV Romania, care a tinut sa remarce ca activitatea din unitatea protejata este recunoscuta mai mult la nivel national si international.
”In UE economia sociala este subventionata in mare parte din bugetul public, pe cand la noi unitatile protejate - aproape singurii angajatori de persoane cu dizabilitati beneficiaza de suport ca orice angajator de astfel de persoane si atat. Cred ca e timpul, ca ceea ce am dezvoltat in cei 10 ani de activitate prin proiecte, sa fie sustinut de catre autoritati pentru a putea mentine in munca aceste persoane si a rezolva astfel o problema sociala importanta” –a precizat d-na Achitei.
Campania va continua sa promoveze Centru national de economie sociala prin atragerea atentiei asupra importantei acestui domeniu.
Centru national de economie sociala a fost inaugurat in 14 septembrie 2012, in satul Uricani, comuna Miroslava, judetul Iasi in cadrul proiectului „Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale”, implementat de ADV Romania, prin cofinantarea Fondului Social European, prin POSDRU.
Puteti cunoaste, aprecia si sustine si dvs. rezultatul muncii persoanelor cu dizabilitati angajate de ADV Romania  vizitand www.utildeco.ro .

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: