Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
O noua cunostinta…Vineri 16 Nov 2012

In cadrul campaniei ”CUNOASTE, APRECIAZA SI SUSTINE”- de promovare a CENTRULUI  NATIONAL DE ECONOMIE SOCIALA in randul personalitatilor momentului – politicieni, autoritati publice de la toate nivelele, oameni de afaceri si mass media,  ADV Romania a primit astazi vizita domnului Gheorghe Emacu, candidat USL la Camera Deputatilor, in colegiul pe raza caruia se afla situat centrul.
Candidatului i-a fost prezentat modelul ADV de economie sociala – unitatea protejata autorizata Util Deco, prin care au fost integrate in munca 35 de persoane cu dizabilitati sau din  grup vulnerabil.
„Portile CENTRULUI  NATIONAL DE ECONOMIE SOCIALA sunt deschise in aceasta perioada tuturor candidatilor la alegerile din decembrie 2012 din colegiul din care facem parte, deoarece dorim ca acestia sa cunoasca activitatea noastra si sa reprezinte interesele beneficiarilor  nostri in Parlament” – a declarat doamna Angela Achitei, presedintele ADV Romania.
Pana in prezent in cadrul Campaniei “CUNOASTE, APRECIAZA SI SUSTINE “ au vizitat centrul nostru dl Cristian Adomnitei, presedintele CJ Iasi, dl Catalin Ivan, europarlamentar, iar saptamana urmatoare este asteptata doamna Camelia Bogdanici, candidatul ARD la Camera Deputatilor pentru acest colegiu.
Detalii despre campanie va pot fi oferite de doamna Mihaela Munteanu, Director de Dezvoltare si Comunicare ADV Romania, tel. 0740513864, email: mihaela.munteanu@alaturidevoi.ro .

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: