Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Cadouri Util Deco la TinimtexMarţi 20 Nov 2012

Unitatea protejata autorizata Util Deco Constanta expune in perioada 21-25 noiembrie 2012, la Targul National de Imbracaminte - Incaltaminte TINIMTEX, editia de iarna desfasurat in cadrul Pavilionului Expozitional din Mamaia – Constanta, o gama larga de produse de sezon: lenjerii de pat, fete de masa de damasc, fete de masa cu motive de sarbatori de iarna, lumanari decorative-braduti, omuleti de zapada, perne travel, perne circulare, fete de masa in carouri, rame foto, naproane, etc.
Manifestarea expozitionala este organizata de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in parteneriat cu Consiliul Judetean, si este un eveniment de referinta pentru cei ce lucreaza in domeniu, fiind totodata foarte apreciat de publicul larg.
„Invitatia pe care am primit-o de a expune si produsele realizate in atelierele unitatii protejate Util Deco la TINIMTEX- cel mai mare eveniment national dedicat producatorilor interni de imbracaminte si incaltaminte - este pentru noi o oportunitate pe care o apreciem foarte mult si pentru care multumim organizatorilor targului. 
Consideram aceasta invitatie din partea mediului business ca un act de responsabilitate sociala, dat fiind ca astfel este sprijinit Util Deco, angajator pentru 35 de persoane cu dizabilitati” – a declarat d-na Angela Achitei, director general Util Deco.
Mentionam ca unitatea protejata autorizata Util Deco, care are ateliere in Iasi, Constanta si Mures, si care realizeaza produse si servicii in domeniile croitorie, confectionare lumanari, legatorie manuala si arhivare, pictura si arta decorativa este sustinuta si dezvoltata de Fundatia „Alaturi de Voi” Romania ca raspuns la nevoia de incluziune a persoanelor cu dizabilitati.
Oferta de iarna a unitatii protejate autorizate Util Deco poate fi vizualizata pe www.utildeco.ro, site pe care puteti lansa si comenzi pentru produsele si serviciile noastre.
Detalii despre participarea la TINIMTEX va poate oferi d-na Mirela Ivan, director Util Deco Constanta (e.mail: office.ct@utildeco.ro sau tel. 0757/ 110 251).

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: