Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Vizita de candidat la Util Deco Marţi 20 Nov 2012

Campania  ”CUNOASTE, APRECIAZA SI SUSTINE” a avut astazi un alt eveniment – vizita dnei dr. Camelia Margareta Bogdanici, candidat ARD la Camera Deputatilor, in colegiul pe raza caruia se afla situat centrul ADV Romania.
Candidatului i-a fost prezentat modelul ADV de economie sociala – unitatea protejata autorizata Util Deco, prin care au fost integrate in munca 35 de persoane cu dizabilitati sau din  grup vulnerabil.
Implicarea dnei dr. Camelia Bogdanici si in trecut in programe de voluntariat, inclusiv pentru prevenirea transmiterii infectiei cu HIV si sustinerea persoanelor cu dizabiltati a facilitat comunicarea si aprecierea activitatii desfasurate in cadrul ADV Romania.
„Imi amintesc cu placere de perioada in care faceam voluntariat si cand, prin campanii realizate impreuna cu studentii mei, incercam sa sprijinim tinerii si sa ii educam. Apreciez activitatea dumneavoastra si as dori sa considerati ca indiferent daca voi deveni sau nu deputat aveti un sustinator in persoana mea”, a declarat dna dr. Camelia Bogdanici.
„Dupa cum precizam si cu alt prilej, ne-am deschis portile pentru vizita candidatilor la alegerile din decembrie 2012 pentru ca dorim ca activitatea noastra sa fie cunoscuta iar cei care ne vor reprezenta in Parlament sa stie cu ce si pentru ce ii mandatam”, a precizat dna Angela Achitei, presedinte ADV Romania. 
Pana in prezent in cadrul Campaniei “CUNOASTE, APRECIAZA SI SUSTINE “ au vizitat centrul nostru dl Cristian Adomnitei, presedintele CJ Iasi, dl Catalin Ivan, europarlamentar si dl Gheorghe Emacu, candidat USL la Camera Deputatilor pentru acest colegiu.
Detalii despre campanie va pot fi oferite de doamna Mihaela Munteanu, Director de Dezvoltare si Comunicare ADV Romania, tel. 0740513864, email: mihaela.munteanu@alaturidevoi.ro .

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: