Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Util Deco la TARGURI de CADOURI DE IARNAJoi 13 Dec 2012

In apropierea sarbatorilor de iarna, Util Deco – unitate protejata autorizata sustinuta si dezvoltata de ADV Romania, tenteaza cumparatorii cu oferta sa de cadouri la doua manifestari expozitionale. Util Deco prezinta decoratiuni interioare, lumanari de sezon si aranjamente din ceara, fete de masa si lenjerii de pat cu motive de sarbatoare, articole de imbracaminte, felicitari de iarna si globuri din polistiren pictate manual.

Astfel, Util Deco Mures va asteapta maine, 14 decembrie 2012, incepand cu ora 18.00, la TARGUL CADOURILOR DE IARNA, in cladirea Ansamblului Artistic Profesionist Muresul (fostul cinema Unirea din Dambul Pietros).

Atmosfera de sarbatoare va fi completata de spectacolul ”Asta-i sara, sara sfanta!” oferit de catre Televiziunea Targu Mures.

Atat produsele expuse la TARGUL CADOURILOR DE IARNA la Tg Mures cat si alte produse Util Deco pot fi achizitionate direct din Magazinul de cadouri din str. Cosminului Nr.14 (langa Biserica de Piatra), deschis de luni pana vineri intre orele 09.00 - 16.00.

In acest an Magazinul de cadouri este dechis pana in 21 decembrie, prin urmare va invitam sa ne vizitati, fiecare produs achizitionat dandu-va satisfactia de a avea un produs unicat, hand-made, de calitate si de a contribui la mentinerea in munca a unei persoane cu dizabilitati.

Util Deco Constanta  va expune in perioada  15 - 23 decembrie 2012, intre orele 10.00 - 19.00, la Pavilionul Expozitional din Constanta, la Targul de cadouri de Craciun, produse specifice pentru aceasta perioada.
Produsele comercializate la aceste targuri de catre Util Deco sunt realizate de cele 35 persoane cu dizabilitati incadrate la unitatile protejate ale ADV Romania, si lucrate in cele 11 ateliere in Iasi, Constanta si Mures.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile Util Deco in domeniile IT, legatorie/tipografie/arhivare, croitorie, pictura si arta decorativa, arta mestesugareasca, confectionare lumanari pot fi aflate pe www.utildeco.ro.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: