Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Pozitia ADV Romania cu privire la raspunsul AM POSDRUMiercuri 23 Ian 2013

Va comunicam pozitia oficiala a Fundatiei ”Alaturi de Voi ” Romania cu privire la raspunsul AM POSDRU facut public in articolul SCANDALUL FONDURILOR EUROPENE continua. AM POSDRU, data in judecata de un ONG. Vezi pozitia Autoritatii – publicat in cotidianul Romania Libera. http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/criza/scandalul-fondurilor-europene-continua-amposdru-data-in-judecata-de-un-ong-vezi-pozitia-autoritatii-290664.html
Fundatia ”Alaturi de Voi” Romania a luat la cunostinta pozitia AM POSDRU cu privire la actiunea in instanta, declansata de organizatia noastra, ca urmare a incalcarii de catre aceasta autoritate a contractelor de finantare pentru  proiectele - ID 1253 (finalizat pe 31.10.2011) si ID 51204 (in implementare pana la data de 30.06.2013) si multumeste cotidianului Romania Libera pentru ca a reusit sa obtina o reactie de la AM POSDRU.
Mentionam ca ADV Romania a facut toate demersurile formale posibile si a urmat intreaga procedura legala care anticipeaza actiunea in instanta, deoarece scopul nostru a fost sa implementam proiectele in conditii optime, nu sa recuperam prin judecata banii europeni. In acesta procedura urmata este inclusa si chemarea la conciliere directa a AM POSDRU, pentru data de 6.12.2012. AM POSDRU nu s-a prezentat la aceasta conciliere, asadar am inteles ca nu intentiona, la acel moment, rezolvarea amiabila a situatiei.
Ne bucuram daca, urmare a continuarii demersului in justitie, AM POSDRU considera ca poate sa solutioneze pe cale amiabila cererile noastre indreptatite, si dovada a intregii noastre bune credinte, solicitam autoritatii sa ne inainteze un document in acest sens, prin care sa stabileasca momentul intalnirii in scopul amintit.
In situatia in care AM POSDRU va actiona astfel, si sumele validate ca si cheltuieli eligibile pentru proiectele implementate de ADV Romania vor intra in contul organizatiei, este probabila oprirea actiunii in instanta.     
ADV Romania multumeste tuturor celor care i s-au alaturat prin mesaje de sustinere si mass mediei care a reflectat impartial situatia si ramane un partener de dialog pentru implementare cu succes a proiectelor europene.
Pentru detalii cu privire la cele precizate in comunicat poate fi contactata d-na Mihaela Munteanu, director de dezvoltare si comunicare ADV Romania, tel. 0740513864, email: mihaela.munteanu@alaturidevoi.ro.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: