Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Inimioare... mobile la Iulius Mall de Ziua IndragostitilorMiercuri 11 Feb 2009

Fundatia "Alaturi de Voi" Romania in parteneriat cu Iulius Mall si Media Factory organizeaza in perioada 11 - 14 februarie 2009, in incinta Iulius Mall, campania "Fii responsabil! Iubeste cu grija!".

Campania are ca scop constientizarea populatiei cu privire la importanta adoptarii unui comportament de viata sanatos, in vederea minimalizarii riscului contactarii de infectii cu transmitere sexuala.

Practic, timp de patru zile, in preajma «Zilei Indragostitilor» organizatorii evenimentului doresc sa atraga atentia asupra faptului ca relatiile intime presupun si riscuri si sa promoveze in randul tinerilor metode eficiente de evitare a acestor riscuri. In intervalul orar 18.00 - 20.00 (miercuri, joi, vineri) si sambata intre orele 12.00 si 16.00, echipa de campanie, formata din 15 agajati si voluntari ADV Romania va realiza concursuri cu premii, va distribui materiale informative clientilor Iulius Mall si va oferi posibilitatea fotografierii cu simbolul si sloganul campaniei. De asemenea, tot in Iulius Mall va fi realizat un stand la care vor fi expuse si vandute produse confectionate de beneficiarii fundatiei in cadrul unitatii protejate Utildeco.

Atat "inimioarele mobile" din Iulius Mall, cat si echipa de la stand vor oferi informatii privind infectia cu HIV si transmiterea ei. In cadrul campaniei vor fi distribuite in jur de 5000 de pliante, 4500 de prezervative si 1000 de fundite de metal - simbol de lupta impotriva HIV/SIDA.

Aceasta campanie este primul pas dintr-o colaborarea care va demonstra ca agentii economici pot investi in comunitate desfasurand, in parteneriat cu ONG-uri, proiecte de responsabilitate sociala corporatista.

0745.585125 sau 0757.110240, persoana de contact Florentina Carp, coordonator campanie
office@alaturidevoi.ro
http://www.alaturidevoi.ro

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: