Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Cu Util Deco incepe primavara!Vineri 01 Mar 2013

Inceputul primaverii a fost marcat in prima zi a lunii martie de Util Deco Iasi prin organizarea Atelierului Martisorului, eveniment la care copii din clasa I de la scoala Stefan Barsanescu din Iasi au confectionat si pictat martisoare.

In 2 martie a.c., Util Deco Constanta participa, intre orele 10.30 si 13.00, la evenimentul “Cu mine incepe primavara!” organizat la Palatul Copiilor  de catre Liga Femeilor Constanta, Parteneri in Progres si Palatul Copiilor.

In expozitia ,,De sanatate si frumusete”, unitatea protejata autorizata Util Deco, dezvoltata si sustinuta  de ADV Romania, prezinta martisoare realizate manual, tablouri, fete de masa cu imprimeuri florale, fete de masa din damask, naproane, esarfe, lumanari pictate manual, lumanari florale, lenjerii de pat si perne decorative (cu imprimeu floral si snur de martisor).

Va asteptam la eveniment!

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: