'Iubeste cu grija!'... in club Vineri 13 Feb 2009

Centrul Mures al Fundatiei "Alaturi de Voi" Romania organizeaza sambata, 14 februarie 2009, incepand cu orele 23,00, in Club Apollo din Tg.Mures un eveniment in cadrul campaniei nationale "Fii responsabil! Iubeste cu grija!"

"Vrem sa tragem un semnal de alarma asupra numarului mare de tineri care se infecteaza cu HIV prin contact sexual neprotejat, tocmai de aceea am ales aceasta data si un astfel de eveniment. Ii indemnam pe tineri sa fie responsabili. Decizia inceperii vietii sexuale la apartine in totalitate, noi dorim sa-i pregatim in abordarea unui comportament lipsit de riscuri, prin folosirea prezervativului care este deocamdata singura posibilitate de a preintampina bolile cu transmitere sexuala, inclusiv a infectiei cu HIV. Am ales Clubul Apollo pentru ca varsta tinerilor care il frecventeaza este cuprinsa intre 18 si 25 ani si pentru a profita de "Ziua Indragostitilor", cand acestia vor veni in numar mare la evenimentul pregatit pentru ei"- a declarat Carmen Ciulea, directorul Centrului Mures al ADV Romania.
In programul serii sunt concursuri pe tematica HIV/SIDA care vor fi premiate cu tricouri, sepci ADV si lumanari rosii in forma de inimioare si fireste o campanie de informare privind prevenirea transmiterii infectiei cu HIV. Pentru aceasta campanie, beneficiarii atelierelor protejate a ADV Mures au pregatit fluturasi, diplome si lumanari care vor purta insemnele evenimentului de Valentine's Day.

Un punct de atractie al evenimentului va fi difuzarea la ora 23.30 a unui film de scurt metraj, realizat de firma Reea, in beneficiul Fundatiei "Alaturi de Voi" Romania, cu sprijinul Asociatiei Culturale "Putin Stil" Tg.Mures. Filmul pune accent pe transmiterea infectiei cu HIV pe cale sexuala si pune in valoare optiunea si consecintele ei in viata unor tineri. Acesta va fi urmat de un moment de Salsa, interpretat de doi tineri ai Asociatiei Culturale "Putin Stil", in coregrafia lui Ioan Pisau.

Tel. 0265-254987; 0757-110253, mail:
advms@alaturidevoi.ro, persoana de contact Carmen Speranta Ciulea, director Centrul Mures.
office@alaturidevoi.ro