Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Cunoaste, Apreciaza si Sustine!Marţi 12 Mar 2013

In data de 11 martie a.c., in cadrul campaniei ”CUNOASTE, APRECIAZA SI SUSTINE!”, dl Anchel Ficu, consilier municipal de Iasi a vizitat Centru National de Economie Sociala al Fundatiei “Alaturi de Voi” Romania, o investitie de aproximativ 0,5 mil. euro, realizata pe o suprafata de 2400 mp, cofinantata din Fondul Social European prin Programul Operational Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, axa prioritara 6 ”Promovarea incluziunii sociale” prin prin proiectul „Alianta pentru dezvoltarea economiei sociale”.
Experienta in domeniul proiectelor si cea dobandita ca fost director al Oficiului Teritorial pentru IMM si  Cooperatii si-au spus cuvantul in modul in care domnul Ficu a apreciat valoarea investitiei si profitul social pe care il aduce Iasului Centrul National de Economie Sociala, in care functioneaza una din cele 3 unitati protejate autorizate ale fundatiei - Util Deco, structura de economie sociala in care au fost create, pana in prezent, 35 de locuri de munca pentru persoane cu dizabilitati. Produsele si serviciile realizate de angajatii Util Deco pot fi vizualizate si achizitionate de pe  www.utildeco.ro .
Centru National de Economie Sociala functioneaza si ca centru de resurse in domeniu la nivelul Regiunii Nord-Est, fiind prima institutie de acest gen prin care ADV Romania ofera sprijin si suport pentru cei care doresc sa dezvolte astfel de programe si nu numai.
"Am fost impresionat de ceea ce am vazut la Util Deco si ma bucura ca ADV Romania a dezvoltat un astfel de proiect in Iasi. Mi-as dori ca tot mai multe organizatii sa sustina grupurile vulnerabile si sa dea dovada de responsabilitate sociala asa cum o fac cei de la ADV” – a preciat dl. Anghel Ficu.
Prin campania ”CUNOASTE, APRECIAZA SI SUSTINE!”, ADV Romania va continua sa promoveze Centru National de Economie Sociala in randul personalitatilor iesene, pentru a atrage atentia asupra importantei acestui domeniu pentru comunitate, si faptul ca persoana cu dizabilitate nu trebuie perceputa doar ca „abonat” al serviciilor de asistenta sociala, ci si ca persoana independenta care poate crea, produce, trai normal.
Alte detalii va pot fi oferite de d-na Mihaela Munteanu, director de dezvoltare si comunicare ADV Romania, la tel.0740-513864 sau email: mihaela.munteanu@alaturidevoi.ro.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: