Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Iepurasul e in atelier!Miercuri 24 Apr 2013

De astazi, Iepurasul va astepta la Util Deco Iasi, unitate protejata autorizata, dezvoltata si sustinuta de ADV Romania, deoarece in perioada 24-26 aprilie si 29-30 aprilie 2013, se organizeaza evenimentul educational Atelierele Iepurasului. Pachetul educativ se adreseaza grupelor organizate de copii, cu varste intre 4 si 9 ani, si consta in organizarea unui atelier de pictura pe polistiren taiat in forme de animale si oua de Paste, sub indrumarea angajatilor Util Deco.
 „Bucuria copiilor va fi marita de prezenta Iepurasului Util Deco, mascota evenimentului, si  va demonstra faptul ca pictura este un bun mijloc de a distruge barierele. Afirmam aceasta deoarece copii vor vizita si unitatea protejata autorizata Util Deco Iasi, in care lucreaza tineri cu dizabilitati si vor avea ocazia de a vedea ce produse realizeaza acestia. Incercam astfel sa oferim noii generatii sansa unui comportament nediscriminatoriu si tolerant fata de diversitatea oamenilor”- a declarat dna Angela Achitei, director general Util Deco. De altfel, si Iepurasul le va povesti micilor pictori cat de important e sa ii accepti pe cei din jur si sa doresti sa le faci o bucurie de sarbatori, aceasta fiind prima lectie de incluziune.
Majoritatea grupelor de copii vor veni la sediul Util Deco Iasi, dar exista si solicitarea deplasarii in mediul rural. Vom raspunde solicitarii pentru a oferi si acestor copii accesul la eveniment si  bucuria intalnirii cu Iepurasul de Paste.
Atelierele Iepurasului completeaza oferta de evenimente educationale Util Deco, alaturi de Atelierele lui Mos Craciun si Atelierele Martisorului.
Pentru acelasi grup tinta Util Deco a lansat in aceasta perioada si catalogul de costume de serbare de primavara, ce poate fi consultat pe www.catalogcostumecarnaval.tk
Produsele Util Deco pot fi vizualizate si achizitionate de pe www.utildeco.ro .

Mentionam ca Util Deco Iasi este una dintre sectiile interne ale Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania, si din septembrie 2012, functioneaza in cadrul Centrului National de Economie Sociala al fundatiei.

Util Deco inseamna activitate economica reinvestita in programe sociale si are drept obiective: crearea si mentinerea locurilor de munca pentru cele 35 de persoane cu dizabilitati angajate, formare profesionala continua, sprijin si suport la locul de munca, realizarea de produse unicat lucrate manual in domeniile: arta mestesugareasca, pictura, croitorie, decoratiuni interioare si confectionare lumanari decorative, prestari servicii in domeniile:  legatorie manuala, personalizare prin diverse tehnici, arhivare la sediul clientului, depozitare de arhive si organizari de evenimente, distributie de produse in domeniile: IT, birotica, papetarie, produse de igiena, echipamente de protectie.

Pentru detalii poate fi contactata Mihaela Munteanu, director dezvoltare si comunicare, tel. 0740.513 864, email: mihaela.munteanu@utildeco.ro .

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: