Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Scoala de Vara ADV RomaniaVineri 02 Aug 2013

Pana pe 15 august 2013 au loc inscrierile pentru Scoala de Vara ADV Romania, editia a XI-a, organizata in Iasi, in perioada 2-13 septembrie 2013, ca un program de educatie si divertisment pentru liceeni, gratuit.
In acest an Scoala de Vara se va realiza in mod experimental pe doua paliere:
-educatie si divertisment pentru tineri cu varste cuprinse intre 16 si 35 de ani;
-informare, formare si practica in cadrul unui internship pentru liceeni.
Astfel, cu tinerii inscrisi la Scoala de Vara, vor lucra atat trainerii ADV cat si liceenii din programului de internship, propus in premiera de organizatie.
“Am sesizat in randul liceenilor o mare dorinta de a se implica, de a se perfectiona, astfel incat, cat mai devreme, sa se formeze pentru viata. Ceea ce le propunem noi este un program de formare pluridisciplinar, in care pe parcursul a 3 saptamani, sa poata invata drumul de la propria instruire la instruirea altora. Integrarea liceenilor de la internship in echipa de realizare a scolii de vara este cea mai buna metoda de a le oferi si informatie si practica in acelasi timp.
Dorim sa extindem programul de internship si pentru studenti, si vom reveni la toamna, cu o astfel de oferta” – este opinia doamnei Angela Achitei, presedinte ADV Romania.
La activitatile care se vor desfasura zilnic la Clubul Tinerilor al ADV Romania, in str. Bazinelor nr. 5, sat Uricani, com Miroslava (la 300 m de E 85, la iesirea din Iasi spre Bacau, fata in fata cu Antibiotice SA), se vor realiza dezbateri pe teme de mare interes pentru tineri cum ar fi – drumul pana la scopul meu, drepturile si obligatiile mele, ce resurse am ca antreprenor?, Internetul sursa sau resursa?, vor fi vizionate filme care apoi vor fi discutate, vor fi facute jocuri.
Scoala de Vara ADV Romania este un brand ADV prin care am oferit posibilitatea cultivarii abilitatilor tinerilor in domenii diverse- de la cel al relationarii si acceptarii diversitatii indivizilor, pana la cel al antreprenoriatului sau dezvoltarii profesionale.
Detalii in legatura cu editia din acest an a Scolii de Vara puteti obtine pe www.clubultinerilor.eu sau de la Mihaela Munteanu, director de dezvoltare si comunicare ADV Romania, la tel. 0740513864 sau email: mihaela.munteanu@alaturidevoi.ro.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: