Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Inaltpreasfintitul Teofan, la ADV RomaniaLuni 12 Aug 2013

Inaltpreasfintitul Teofan, Mitroplitul Moldovei si Bucovinei, va vizita maine, 13 august 2013, la ora 12.00, Fundatia “Alaturi de Voi” Romania, acesta fiind unul dintre evenimentele din cadrul Campaniei de Responsabilitate Sociala “Centrul de Pelerinaj – centru de sprijin pentru comunitate”  realizata de Centrul de Pelerinaj „Sfanta Parascheva” in beneficiul persoanele cu dizabilitati.

Inaltpreasfintitul Teofan se va intalni astfel cu tinerii pentru care in luna iunie a.c., Centrul de Pelerinaj „Sfanta Parascheva” a organizat o excursie la Durau, ca o motivare personala pentru munca depusa in cadrul Util Deco – unitatea protejata autorizata a ADV Romania, la care acestia sunt angajati.

In luna iunie, timp de doua zile, tinerii au participat la ateliere ce au avut ca scop dezvoltarea personala in sensul cresterii stimei de sine prin dezvoltarea capacitatii de decizie responsabila, controlul stresului, asumarea responsabilitatilor si consecintelor. Evenimentul organizat a constituit o premiera atat pentru Centrul de Pelerinaj „Sfanta Parascheva” cat si pentru Mitropolia Moldovei si Bucovinei.

Inaltpreasfintitul Teofan va fi intampinat de Petrisor Ostafie, reprezentantul beneficiarilor in Consiliul Director al ADV Romania si va vizita locul de munca al acestor tineri – atelierele unitatii protejate Util Deco, ii va binecuvanta si va lua pranzul impreuna cu ei.

“Suntem onorati de aceasta vizita, deoarece astfel tinerii vor primi binecuvantarea Inaltului, ceea ce, cu siguranta va reprezenta un moment inedit in existenta lor si o dovada puternica a suportului din partea comunitatii si multumim pentru acest gest deosebit. Constientizam si faptul ca vizita aceasta reprezinta o deschidere spre societatea civila a Bisericii Ortodoxe, mai ales ca nu stim situatii similare in care Inaltpreasfintitul Teofan sa fi vizitat o organizatie neguvernamentala laica ieseana” – a declarat Angela Achitei, presedintele ADV Romania. 

”O astfel de campanie este o premiera si pentru noi si vom continua, desfasurand activitati si in folosul altor ONG-uri serioase din Iasi, astfel dam semnalul implicarii pentru comunitate. Nu intamplator primul parteneriat de acest fel il avem cu o fundatie cunoscuta la nivel national si local- o fundatie care demonstreza ca se poate lucra in folosul comunitatii atragand fonduri europene pe de o parte si pe de alta sensibilizand comunitatea cu privire la persoanele cu dizabilitati. Urmeaza sa dezvoltam noi parteneriate cu fundatii si organizatii din judetul Iasi pentru a continua implicarea Mitropoliei in societate prin alte organizatii decat cele proprii”- a declarat Costel Damian, managerul Centrului de Pelerinaj „Sfanta Parascheva”.
Campania de Responsabilitate Sociala initiata de Centrului de Pelerinaj „Sfanta Parascheva” are ca scop sustinerea de activitati sociale si prin intermediul altor ONG-uri decat cele aflate sub patronaj propriu.

Pentru detalii persoane de contact:
Costel Damian, managerul Centrului de Pelerinaj „Sfanta Parascheva”, tel: +40232/276907, e-mail: damiancostel@gmail.com, site: www.centruldepelerinaj.ro

Mihaela Munteanu, director dezvoltare si comunicare ADV Romania, tel. 0740-513864, e-mail: mihaela.munteanu@alaturidevoi.ro ,site: www.alaturidevoi.ro

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: