Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Incepe Scoala de Vara ADV Romania!Luni 02 Sep 2013

Editia a XI-a a Scolii de Vara ADV Romania - program gratuit de educatie si divertisment pentru liceeni, incepe in 2 septembrie, la Iasi, si se desfasoara pana in 13 septembrie a.c.
Au fost admisi 24 de tineri, care in acest an participa la un program inedit de dezvoltarea abilitatilor personale, menit sa consolideze cunostinte in domenii esentiale pentru viitor – comunicare, asistenta sociala, antreprenoriat.
In premiera, aceasta editie a Scolii de Vara ADV Romania se va realiza pe doua paliere, unul destinat formarii tinerilor care nu au inca experienta participarii in diverse proiecte, a implicarii in activitati publice si un altul, destinat formarii si practicii, pentru tineri care deja si-au exersat unele calitati in cadrul actiunilor publice si au o suma de conostinte care le-au permis sa fie eligibili pentru un program de internship – primul de acest gen oferit unui grup de liceeni romani de catre ADV Romania.
“Am gandit astfel programul Scolii de Vara ADV Romania deoarece am observat o segmentare a tinerilor cu potential – unii foarte, foarte implicati in activitati variate, si altii mai pasivi, care manifesta dorinta de implicare, dar nu au avut inca oportunitatea de a se manifesta.
La internship i-am selectat pe cei care se implica major si in ciuda varstei mici reusesc sa dezvolte proiecte care ar avea un succes mai mare daca, acesti tineri ar avea o suma de abilitati in plus. Ei au dorinta de a face multe lucruri, au calitati care ii recomanda, iar noi ii vom aduce la un nivel cat mai apropiat de excelenta in mai multe domenii. Fiecare dintre ei are deja un CV foarte bogat... Acesti tineri sunt viitorii antreprenori sau activisti comunitari care ar putea dezvolta societatea romanesca.
Mai exista si celalalt segment, al tinerilor care inca nu au facut pasul spre implicare, fie din teama, fie pentru ca nu au avut sansa de a fi in grupul potrivit la un anumit moment, fie pentru ca inca nu au simtit gustul succesului. Lor le vom stimula dorinta de implicare, ii vom ajuta sa se simta mai siguri, si sunt convinsa ca vom reusi sa ii directionam spre o alegere buna”- a declarat Angela Achitei, presedinte ADV Romania.
La activitatile care se vor desfasura zilnic la Clubul Tinerilor al ADV Romania, in str. Bazinelor nr. 5, sat Uricani, com Miroslava (la 300 m de E 85, la iesirea din Iasi spre Bacau, fata in fata cu Antibiotice SA), se vor realiza dezbateri pe teme de mare interes pentru tineri cum ar fi – drumul pana la scopul meu, drepturile si obligatiile mele, ce resurse am ca antreprenor?, Internetul - sursa sau resursa?, vor fi realizate campanii de informare in domeniile HIV/SIDA si al consumului de droguri, vom discuta despre drepturile fundamentale ale omului si vor fi vizionate filme educative care apoi vor fi discutate.
Alte detalii cu privire la agenda Scolii de Vara ADV Romania sunt postate pe pagina www.clubultinerilor.eu .
Scoala de Vara ADV Romania este un brand ADV prin care organizatia a oferit posibilitatea cultivarii abilitatilor tinerilor in domenii diverse - de la cel al relationarii si acceptarii diversitatii celor din jur, pana la cel al antreprenoriatului sau dezvoltarii profesionale.
Editia din 2013 a Scolii de Vara ADV Romania se realizeaza din veniturile obtinute din activitatea economica a unitatii protejate autorizate Util Deco, sectie interna a fundatiei, sumele fiind reinvestite astfel in proiecte sociale, si din sumele colectate prin directionarea a 2% din impozitul de venit catre organizatia noastra.
Detalii puteti obtine pe www.clubultinerilor.eu sau de la Mihaela Munteanu, director de dezvoltare si comunicare ADV Romania, la tel. 0740513864 sau e-mail: mihaela.munteanu@alaturidevoi.ro.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: