Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Valentine's la Megalos Vineri 13 Feb 2009

Centrul Constanta al Fundatiei "Alaturi de Voi" Romania va realiza, sambata, 14 februarie 2009, un eveniment la Clubul Megalos Constanta, tema centrala fiind iubirea...responsabila.


 Evenimentul se desfasoara sub egida campaniei nationale "Fii responsabil! Iubeste cu grija!" si va insemna o campanie de informare privind prevenirea transmiterii infectiei cu HIV, distribuirea de materiale informative, prezervative si lumanarele in forma de inimioara. De asemenea, va fi organizat un concurs un premii personalizate ADV Romania.
"Din pacate in acest moment in Romania, calea de transmitere preponderenta a HIV este prin contact sexual neprotejat. Organizarea de astfel de campanii este cu atat mai importanta cu cat este stiut faptul ca varsta inceperii vietii sexuale este foarte timpurie si multi tineri abordeaza acest moment cu mare usurinta si de cele mai multe ori fara a evalua cu responsabilitate consecintele"- a declarat doamna Mirela Ivan, director al Centrului Constanta al ADV Romania.

Campania de sambata de la Clublul Megalos se adauga evenimentelor realizate in celelelte centre ADV Romania.

Tel.0241-670.350, 0757/110.251, mail:
advct@alaturidevoi.ro, persoana de contact Mirela Ivan, director centru, Liliana Constandin, coordonator local voluntari
office@alaturidevoi.ro
http://www.alaturidevoi.ro

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: