Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Iubeste cu responsabilitate!Miercuri 16 Iul 2014

Fundatia “Alaturi de Voi” Romania anunta inceperea SCOLII DE VARA ADV ROMANIA, cu titlul „IUBESTE CU RESPONSABILITATE!” , unul din evenimentele de traditie ale organizatiei, realizat in acest an pentru a XII-a data.

 

De pe 16 iulie pe 18 iulie 2014, la sediul ADV Romania din Iasi, tineri cu varste cuprinse intre 16 – 24 ani, din judet, care prezinta anumite tipuri de dizabilitati, sau provin din alte grupuri vulnerabile (centre de plasament, au parinti plecati in strainatate, provin din familii cu un statut social scazut, provin din mediul rural etc) vor discuta prin metode informale, despre sanatate, viata sexuala si relationare cu ceilalti, inclusiv in cuplu.

 

Scoala de vara este un program de educatie nonformala pentru tineri, realizat intr-o atmosfera relaxanta, placuta, in care discutiile sunt prietenesti, educative si intotdeauna constructive. Si in acest an formatorii sunt persoane cu experienta in sustinerea unui astfel de eveniment - Lindi Endicott – expert international pe problematica HIV/SIDA din SUA, Anca Prisacaru si Ramona Marian – consilieri ADV Romania.

 

„Tinerii prezenti la Scoala de Vara vor avea ocazia de a vizita si programele noastre si suntem convinsi ca vor invata ca persoana cu dizabilitati sau din grup vulnerabil poate sa fie stimata, apreciata, realizata profesional. Atat prin continutul informativ al scolii de vara, cat si prin vizitarea modelului de economie sociala ADV Romania, credem ca le vom consolida increderea in ei ca oameni, ceea ce va ajuta la parcursul lor pozitiv in viitor. Scoala de vara se transforma astfel din program educativ de vacanta in program de formare pentru viata.”- a declarat Angela Achitei, presedinte ADV Romania.

 

Scoala de vara este realizata in cadrul serviciului Clubul Tinerilor prin proiectul „Construim durabil prin economie sociala”, derulat in parteneriat cu DGASPC Iasi si co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.

 

Pentru detalii privind evenimentul, poate fi contactata dna Mihaela Steliana Munteanu – director de Dezvoltare si Comunicare ADV Romania, tel. 0740513864, email: mihaela.munteanu@alaturidevoi.ro .

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: