Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
ADV Romania nu face politica!Joi 04 Iun 2015

In urma intrebarilor adresate de jurnalisti, cu privire la solicitarea facuta de unul dintre angajatii Primariei Municipiului Iasi, pentru a oferi un document prin care sa mentionam modul in care a decurs colaborarea ADV Romania cu primarul suspendat al Municipiului Iasi, dl Gheorghe Nichita, facem urmatoarele precizari:

Intr-adevar, in ziua de marti, 2 iunie a.c., presedintele ADV Romania, dna Angela Achitei, a fost contactata de un angajat al Primariei Iasi, care i-a solicitat un document prin care sa mentioneze colaborarea buna avuta cu dl Gheorghe Nichita.

D-na Angela Achitei a refuzat redactarea acestui document, din urmatoarele considerente:

- ADV Romania este o organizatie care are ca valoare fundamentala parteneriatul, dar care nu se implica politic. Relatiile dezvoltate cu mediul politic sunt parte a unui dialog firesc in comunitate, in care ADV isi asuma rolul de reprezentant al beneficiarilor sai, pentru acestia si in numele lor, avand o conlucrare cu toti cei care pot genera un plus de bine pentru cei fata de care ne-am asumat o misiune sociala.

- ADV Romania s-a implicat ca facilitator al dialogului intre autoritati, politicieni si ONG-uri, pentru dezvoltarea comunitatii si sprijinirea persoanelor in nevoie, dar a lucrat intotdeauna transparent si corect.

- ADV Romania a colaborat de-a lungul timpului cu Institutia Municipiului Iasi, nu in mod special cu dl Gheorghe Nichita.

- Am sustinut efortul realizarii de proceduri corecte pentru alocarea de finantare din banii publici locali, si atribuim toate realizarile pe acest segment tuturor celor care au inteles rostul solicitarii noastre, au lucrat impreuna cu noi, si au sustinut aceasta prin vot – adica functionarilor Primariei implicati si consilierilor locali, care au sustinut initiativele.

Am asistat si noi ca toti cetatenii acestei tari la evenimentele din ultima vreme, dar consideram ca nu este rolul nostru sa avem o pledoarie, chiar si printr-un document, precum cel solicitat.

Refuzam sa fim absorbiti intr-o lupta politica si refuzam sa ne exprimam orice simpatie sau antipatie fata de personajele implicate, tocmai de aceea am facut public punctul nostru de vedere.

Mihaela Munteanu, director de dezvoltare si comunicare ADV Romania

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: