Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
In amintirea vremurilor de altadata!Vineri 29 Mai 2009


Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in data de 31 mai 2009, la Ciric, traditionalul picnic din prejma zilei de 1 iunie. "

 

 

Alta data acest eveniment marca Ziua Copilului, acum, pentru ca o parte dintre beneficiarii nostri sunt majori, intalnirea este prilejul petrecerii zilei copilului - pentru cei mai mici, a mentionarii realizarilor scolare de peste an si a realizarilor profesionale - pentru cei mai mari. In fapt schimbul acesta de informatii are un rol terapeutic puternic deoarece demonstreaza ca doar cu efort se poate reusi, ca suntem impreuna cam tot atatia de la an la an si ca exista speranta. Noua, angajatilor organizatiei, care ii vedem laolalta pe toti beneficiarii, intalnirea aceasta ne ofera o motivatie in plus pentru straduinta de zi cu zi de a pleda pentru acesti oameni care stiu ca au in noi un punct de sprijin important, uneori singurul" - a declarat doamna Angela Achitei, presedinte executiv al ADV Romania.

 

 

Printre cei 100 de beneficiari ai ADV Romania din Centrul National Iasi care vor participa la picnic, sunt tineri din Centrul de Plasament Gulliver, Centrul de Plasament Ioan Holban, din familii sau din asistenta maternala, dintre acestia 12 fiind bursieri selectati pe criterii sociale - 10 ai organizatiei Mckinsey Company Germania si 2 bursieri UNOPA, iar 4 sunt studenti.

 

 

"In acest an, in premiera, avem la evenimentul de la Ciric si 21 de copii ai caror parinti sunt persoane infectate cu HIV si trebuie sa stiti ca doar un copil este infectat dintre acestia, deoarece mama nu stia la nastere ca este infectata si nu a facut tratament pe durata sarcinii. Aceasta este dovada clara a sansei pe care persoanele infectate HIV o au de a duce o viata normala" - a adaugat doamna Angela Achitei.

 

 

Evenimentul de duminica va fi realizat cu finantarea BRD Groupe Societe Generale prin programul "Schimba un destin. Da valoare unei vieti!" si a Directiei de Asistenta Comunitara Iasi.

 

Alte detalii in legatura cu evenimentul puteti primi la telefon 0232 275568, mobil: 0757 110246, sau e-mail: ramona.chiriac@alaturidevoi.ro, persoană de contact: Ramona Chiriac, coordonator proiect.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: