Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Impartim iubirea... impartim responsabilitatea! Marţi 16 Iun 2009

Fundatia “Alaturi de Voi” Romania organizeaza in perioada 17-20 iunie 2009 la Bran, jud. Brasov a opta editie a Scolii de Vara, care in acest an are titlul „Impartim iubirea...Impartim responsabilitatea!”.

40 de tineri infectati HIV/bolnavi SIDA si tineri sanatosi din judetele Iasi, Constanta si Mures, cu varste cuprinse intre 18 – 26 ani vor participa la evenimentul care se deruleaza in parteneriat cu DGASPC Iasi, cu sprijinul financiar al Fondului Global de Combatere a HIV/SIDA, TBC si Malariei prin Fundatia Romanian Angeal Appeal, Directia de Asistenta Comunitara Iasi si Compania McKinsey din Germania.  

Temele abordate in acest an sunt dezvoltarea tinerilor si asumarea rolurilor, dezvoltarea de  abilitati in luarea deciziilor, educatie sexuala si integrarea profesionala a tinerilor.

Alegerea acestor teme este in stransa legatura cu faptul ca se constata o crestere a numarului de persoane care se infecteaza cu HIV pe cale sexuala - de la inceputul anului in Romania fiind diagnosticate un numar de 300 noi cazuri de infectie cu HIV, tinerii incepand foarte devreme viata sexuala si avand mai multi parteneri pana sa ajunga la o relatie de lunga durata. Consideram ca, in aceste conditii, trebuie pus accent pe responsabilizarea comportamentului tinerilor, fidelitate, un mod de viata sanatos in care sexul protejat sa fie o regula, astfel incat sa prevenim transmiterea infectiei cu HIV si a altor boli cu transmitere sexula.

Scoala de Vara pe teme legate de HIV/SIDA este un brand al ADV Romania si calitatea de exceptie a cursurilor realizate si in cadrul editiilor precedente ale scolii de vara sunt o garantie ca si in acest an formatorii Fundatiei “Alaturi de Voi” Romania, precum si invitata din SUA - doamna Lindi Endicott, consultant international pe probleme de HIV/SIDA, vor inregistra o noua reusita.

Detalii privind evenimentul pot fi obtinute la tel.  0757110242, sau mail: manuela@alaturidevoi.ro , persoana de contact Manuela Iftimoaei.


Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: