Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Vizita speciala la Util Deco - unitate protejata autorizata a fundatieiJoi 30 Iul 2009

Senatorul PD-L Mihaela Popa a vizitat astăzi, 30.07.2009, orele 11.00  Unitatea protejată UTILDECO a Fundației „Alături de Voi” România, destinată persoanelor cu dizabilități din Județul Iași.

 

“Este un exemplu de bună practică, care ar trebui urmat astfel încât, persoanele cu dizabilități să poată desfășura activități productive, care să le ofere un sentiment de utilitate și apartenență socială, făra a le limita drepturile și de a-i privi ca pe o povară pentru societate” a declarat d-na senator.

 

 

 

 

 

 

În timpul vizitei, doamna senator a discutat cu beneficiarii acestei unități precum și cu conducerea Fundației, despre dificultățile cu care se confruntă în menținerea locurilor de muncă și lărgirea pieței de desfacere a produselor/serviciilor la nivelul județului.

 

 

„Doresc să sprijin astfel de inițiative care ar trebui dezvoltate și de către autoritățile locale în sprijinul persoanelor cu diferite tipuri de dizabilități care beneficiază astfel de un loc de muncă și pot trăi o viață independentă”a mai precizat doamna senator.


Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: