Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Punct la Botosani si... de la capat!Marţi 13 Oct 2009

Fundatia „Alaturi de Voi” Romania, Fundatia Star of Hope Romania, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany si Fundatia COTE va invita in data de 14 octombrie 2009, intre orele orele 11:00 – 12:00, in sala de sedinte a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Botosani, la conferinta de presa care prezinta concluziile proiectului „E timpul pentru o schimbare!” derulat de cele 4 organizatii in Iasi, Botosani, Constanta, Mures si Vaslui pe tema integrarii profesionale a persoanelor cu dizabilitati, inclusiv HIV/SIDA.

 

La aceasta conferinta de presa vor fi prezentate date comparative privind incadrarea in munca a persoanelor cu dizabilitati din cele cinci judete si principalele probleme identificate la incadrarea in munca – atat din perspectiva angajatorilor cat si a persoanelor cu handicap. De asemenea, tot la acest eveniment, reprezentantii mass media vor avea acces la povesti de succes care dovedesc faptul ca persoana cu handicap poate fi un angajat de succes.

 

 

Mentionam faptul ca pentru a facilita integrarea profesionala a persoanelor cu dizabilitati, a fost infiintat site-ul www.jobdirect.ro – primul site cu locuri de munca pentru persoanele cu dizabilitati – pe care sunt importante resurse de informatie menite sa sprijine angajatorul si viitorul angajat in ideea viitoarei colaborari, site care va fi administrat si dupa incheierea proiectului.

 

 

 

Tot maine, in cadrul aceluiasi proiect, va avea loc si conferinta de presa de inchidere a proiectului in Constanta.

 

 

Implementatorul principal al proiectul „E timpul pentru o schimbare!” este Fundatia „Alaturi de Voi” Romania iar finantarea este din partea UNIUNII EUROPENE prin programul PHARE.

 

 

Detalii privind evenimentul puteti obtine la adresa de e-mail anca.prisacaru@alaturidevoi.ro sau la telefon 0232 275568, persoana de contact Anca Prisacaru.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: