Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Punct... si de la capat!Miercuri 14 Oct 2009

Centrul Mureş al Fundaţiei „Alături de Voi” România, vă invită în data de 15 octombrie 2009, între orele 11:00 – 12:00, în Sala Mică a Palatului Administraţiei, la conferinţa de presă care prezintă concluziile proiectului „E timpul pentru o schimbare!” derulat în parteneriat cu Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany, Fundaţia COTE şi Fundaţia Star of Hope România în Iaşi, Botoşani, Constanţa, Mureş şi Vaslui pe tema integrării profesionale a persoanelor cu dizabilităţi, inclusiv HIV/SIDA.

 

 

La această conferinţă de presă vor fi prezentate date comparative privind încadrarea în muncă a persoanelor cu dizabilităţi din cele cinci judeţe şi principalele probleme identificate la încadrarea în muncă – atât din perspectiva angajatorilor cât şi a persoanelor cu handicap. De asemenea, tot la acest eveniment, reprezentanţii mass media vor avea acces la poveşti de succes care dovedesc faptul că persoana cu handicap poate fi un angajat de succes.

 

 

 

Menţionăm faptul că pentru a facilita integrarea profesională a persoanelor cu dizabilităţi, a fost înfiinţat site-ul www.jobdirect.ro – primul site cu locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilităţi – pe care sunt importante resurse de informaţie menite să sprijine angajatorul şi viitorul angajat în ideea viitoarei colaborări.

 

 

 

Implementatorul principal al proiectul „E timpul pentru o schimbare!” este Fundaţia „Alături de Voi” România iar finanţarea este din partea UNIUNII EUROPENE prin programul PHARE.

 

 

 

Detalii privind evenimentul puteţi obţine la adresa advms@alaturidevoi.ro , sau la telefon 0265-254987, persoana de contact Carmen Speranţa Ciulea – director centrul Mureş.

 

 

 

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE, contactati cfcu.phare@mfinante.ro.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: