Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Aprecieri pentru implicarea ADV in comunitateJoi 15 Oct 2009

Fundatia „Alaturi de Voi” Romania participa, incepand de astazi si pana pe 18 octombrie a.c., la Targul National de Carte, Muzica si Film – CAMUFI, organizat in Sala Pasilor Pierduti din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza Iasi. La standul ADV Romania sunt expuse produsele realizate la unitatea protejata autorizata Util Deco, sectie interna a organizatiei, publicatiile ADV Romania si sunt rulate filme educative in domeniul HIV/SIDA. ADV Romania multumeste organizatorilor targului pentru ca au dorit sa ofere publicului posibilitatea unui plus de informatie intr-un domeniu de mare importanta pentru comunitate –sanatatea.

De altfel, implicarea ADV Romania in comunitate este din ce in ce mai apreciata, dovada si faptul ca aseara a primit PREMIUL DE EXCELENTA din partea Primariei municipiului Iasi, pentru activitatea depusa in cei sapte ani de existenta, in cadrul Galei valorilor iesene.

 Parteneriatul stabilit cu minicipalitatea ieseana este astfel, incununat cu un semn de apreciere care ne bucura foarte mult si care ne obliga in continuare la implicarea in viata comunitatii.

Detalii privind participarea ADV Romania la ambele evenimente puteţi obţine de la Mihaela Munteanu coordonator PR ADV Romania, tel. 0740.531.864.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: