Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Indemn la responsabilitate si iubireJoi 11 Feb 2010

          Centrul Mures al Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania in parteneriat cu Biblioteca Judeteana Mures organizeaza in data de 12 februarie 2010, de la ora 1100, in holul bibliotecii, campania „Fii responsabil! Iubeste cu grija!”, eveniment traditional al ADV Romania de Valentine’s Day.

             Organizatorii doresc sa sensibilizeze tinerii asupra responsabilitatii pe care o au cand iubesc, in ceea ce priveste protejarea in vederea evitarii transmiterii infectiei cu HIV, mai ales pe cale sexuala si sa pledeze pentru un comportament  fara riscuri.

            Evenimentul va debuta cu o conferinta de presa la ora 1100 si va continua cu o campanie de informare, constientizare si educare privind prevenirea transmiterii infectiei cu HIV, derulata de angajatii si voluntarii ADV Mures.   

            In holul bibliotecii va exista si un stand cu produse specifice pentru Valentine’s Day, realizate de tineri cu dizabilitati (inclusiv HIV/SIDA) la unitatea protejata autorizata Util Deco – sectie interna a ADV Romania.

           Tot in cadrul evenimentului, participantii vor putea completa „Integrama Iubirii”, realizata de Alexandru Toth – actor social ADV Romania.

          Detalii cu privire la eveniment pot fi obtinute la numarul de telefon 0757/110253, e-mail

advms@alaturidevoi.ro, persoana de contact Carmen Speranta Ciulea, Director Centrul Mures al Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: