Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Sarbatorim iubirea ... la Megalos Vineri 12 Feb 2010

Centrul Constanta al Fundatiei “Alaturi de Voi” Romania va invita, sambata, 13 februarie 2010, sa petrecem impreuna la Clubul Megalos Constanta, in cinstea iubirii si responsabilitatii.

Evenimentul se desfasoara sub egida campaniei nationale “Fii responsabil! Iubeste cu grija!” si va insemna o campanie de informare privind prevenirea transmiterii infectiei cu HIV,  distribuirea de materiale informative, prezervative. De asemenea, va fi organizat un concurs cu premii personalizate ADV Romania.

Din pacate, in acest moment in Romania, calea de transmitere preponderenta  a HIV este prin contact sexual neprotejat. Organizarea de astfel de campanii este cu atat mai importanta cu cat este stiut faptul ca varsta inceperii vietii sexuale este foarte timpurie si multi tineri abordeaza acest moment cu mare usurinta si de cele mai multe ori fara a evalua cu responsabilitate consecintele” - a declarat doamna Mirela Ivan, director al Centrului Constanta al ADV Romania. 

Campania de sambata de la Clublul Megalos se adauga evenimentelor realizate in celelalte centre ADV Romania.

Detalii despre eveniment se pot obtine la tel.0241-670.350; 0757/110.251, 0757/110.250;  mail: advct@alaturidevoi.ro, persoana de contact Mirela Ivan, director centru Mures sau Alexandra Mihai, coordonator local voluntari.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: