Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Sarbatoare intru iubire si responsabilitateVineri 12 Feb 2010

Fundatia „Alaturi de Voi’ Romania si partenerul sau Iulius Mall va invita in data de 14 februarie 2010, la etajul 2 al complexului comercial, unde se va desfasura un eveniment care pune in lumina iubirea ca act de responsabilitate. 

Campania de informare in vederea prevenirii transmiterii infectiei cu HIV si a altor BTS-uri, concursuri, completarea integramei „Iubirea in cuvinte” realizata de Alexandru Toth – sunt doar cateva din momentele pe care ADV Romania vi le propune pentru o dupa - amiaza de duminica.

”Fii responsabil! Iubeste cu grija!” – campanie la a doua editie care aduce in atentia comunitatii importanta responsabilitatii ambilor parteneri intr-o relatie de cuplu.

”Asadar, daca in planul dvs. se regaseste pentru ziua de duminica si o vizita la Iulius Mall din Iasi, va invitam sa va apropiati de voluntarii nostri costumati in inimioare, sa va provocati cunostintele de limbi straine completand integrama ”Iubirea in cuvinte!” si de ce nu, sa va faceti gratuit o poza cu persoana iubita in semn de amintire a acestei zile deosebite si a unui comportament responsabil lipsit de griji. Materialele promotionale ale campaniei sunt asigurate de catre Util Deco – unitate protejata autorizata a fundatiei, in care in prezent sunt angajate 29 de persoane cu dizabilitati, inclusiv HIV/SIDA” – a declarat Angela Achitei, Presedinte al fundatiei.

Pentru detalii tel. 0740513864, mail:

mihaela_munteanu@yahoo.com, persoana de contact Mihaela Munteanu, coordonator PR ADV Romania.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: