Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Peste 1300 de persoane au fost invatate sa iubeasca responsabil!Miercuri 17 Feb 2010

Numarul persoanelor care au primit informatii in cadrul campaniei ”Fii responsabil! Iubeste cu grija!” desfasurata in 14 februarie 2010 de catre Fundatia „Alaturi de Voi’ Romania si partenerul sau Iulius Mall este de peste 1300.

Mare parte dintre acestia au venit si la standul amplasat la etajul al 2-lea al mall-ului pentru a completa Integrama Iubirii.

Este cea de-a treia integrama pe care colaboratorul nostru din Tg. Mures, integramistul Alexandru Toth o realizeaza in beneficiul ADV Romania, dupa ce in 19 decembrie 2009, la Iasi a fost prezentat in cadrul Galei Implicarii Sociale cel mai mare careu cu definitii din domeniul HIV/SIDA.

De acesta data, cei care au venit la standul ADV Romania au exersat in a-si spune „Te iubesc” in 50 de limbi, un ghid bun fiind Integrama Iubirii. Pentru a imortaliza momentul, cuplurile care au completat macar o definitie au primit ca premiu o fotografie gratuita.

Toate materialele promotionale oferite in cadrul campaniei, precum si dovezile fotografice ale iubirii  au fost asigurate de unitatea protejata autorizata Util Deco – sectie interna a fundatiei in care, in prezent, sunt angajate 29 de persoane cu dizabilitati, inclusiv HIV/SIDA.

Campania ”Fii responsabil! Iubeste cu grija!” - aflata la a doua editie - a adus în atentia comunitatii importanta responsabilitatii ambilor parteneri intr-o relatie de cuplu. Toti cei care doresc sa se informeze in continuare in domeniul HIV/SIDA, pot accesa

www.alaturidevoi.ro si www.hivsida.ro.

 

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: