Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Discurs Angela Achitei, Presedinte ADV Romania cu ocazia Zilei Mondiale de lupta anti SIDAVineri 28 Nov 2008

“Deschide-ţi inima! Sunt la fel ca tine!” acesta este mesajul care ne-a adunat astăzi, aici, şi care a tranformat Iaşul în capitala solidarităţii cu persoanele infectate cu HIV, cu lupta lor de a avea o viaţă normală.

 

Fundaţia “Alături de Voi” România a lansat chemarea, ca şi în anii precedenţi şi iată, faptul că au răspuns 88 de instituţii şi avem atâţia parteneri media, faptul că ne sprijină instituţii de marcă din domeniul medical, social, educaţional ş.a. înseamnă că mesajul nostru va fi auzit..., va fi puternic.

 

Trebuie să înţelegem că a fi solidari înseamnă respectarea confidenţialităţii, respectarea legii, respectarea drepturilor fundamentale ale omului.

 

Vă mulţumim tuturor celor care v-aţi alăturat nouă şi vă rugăm să nu vă opriţi în ceea ce aţi început astăzi, să nu rămână doar un act de solidaritate, ci să devină o conduită, o modalitate de viaţă!

 

Persoanele infectate cu HIV au nevoie de locuri de munca, au nevoie de acces la educaţie, au nevoie de asistenţă medicală, au nevoie de o viaţă normală..., demnă. Fundaţia “Alături de Voi” România încearcă să le îmbunătăţească viaţa, dar ca să reuşim pe deplin avem nevoie de suportul dumneavoastră..., de implicare continuă.

 

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: