Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Norocul ti-l faci singur. HIV/SIDA nu e pisica neagraJoi 06 Mai 2010

Vineri, 7 mai 2010, va invitam sa fiti Alaturi de noi la conferinta de lansare a proiectului “Abordari integrate de prevenire HIV/SIDA in Romania”.
Evenimentul va avea loc incepand cu ora 11.00, in Sala Mezanin a Hotelului Unirea.


“Abordari integrate de prevenire HIV/SIDA in Romania” este un amplu proiect care vizeaza in mod direct peste 160.000 de tineri si 1.500 de profesori si care isi propune sa ofere tinerilor informatii corecte in ceea ce priveste HIV/SIDA pentru a-I motiva sa adopte un stil de viata mai sanatos, un comportament responsabil si o atitudine nediscriminatorie fata de persoanele infectate cu HIV.


Este implementat de un parteneriat intre Fundatia Tineri pentru Tineri si alte patru organizatii neguvernamentale: Fundatia “Alaturi de Voi” Romania – ADV, Asociatia Romana pentru Promovarea Sanatatii – ARPS, Asociatia Romana Anti SIDA- ARAS, Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA – UNOPA, si Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii – CNCD.


Proiectul este finantat printr-un grant oferit de Islanda, Liechtenstein si Norvegia prin Mecanismul Financiar SEE (Spatiul Economic European) fiind un proiect individual in component granturi, aria “Sanatate si ocrotirea copilului” si reprezinta materializarea unui parteneriat extins intre organizatii si institutii ce au ca misiune implicarea in problematica HIV/SIDA.


Nu lasati pisica neagra sa va taie calea.
Iubeste cu cap! Pana peste cap!

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: