Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Dezbatere „Servicii medico-sociale adresate grupurilor la risc fata de HIV/SIDA”Joi 06 Mai 2010

Reteaua Romana de Reducere a Riscurilor (RHRN) si Fundatia „Alaturi de Voi” Romania va invita la intalnirea cu tema „Servicii medico-sociale adresate grupurilor la risc fata de HIV/SIDA” care va avea loc in  data de 12 mai 2010, ora 10:00, la Centrul de Asistenta Comunitara din b-dul Chimiei nr.12, et.1, Iasi.


Obiectivul principal al acestei intalniri este discutarea situatiei actuale a serviciilor furnizate grupurilor sociale vulnerabile mentionate mai sus precum si modalitatile de dezvoltare durabila si sustenabila a acestor servicii  în cadrul comunitatii locale.
Agenda intalnirii are urmatoarele subiecte:
•    documentarea unei harti a serviciilor medico-psiho-sociale adresate consumatorilor de droguri, persoanelor implicate in sexul comercial , copiilor strazii si altor grupuri la risc fata de HIV/SIDA;
•    documentarea situatiei cu privire la proiectele si serviciile de sanatate publica din judetul Iasi.


Activitatea se desfasoara cu sprijin tehnic si financiar din partea UNICEF Romania, in cadrul proiectului „Prevenire HIV in randul adolescentilor cu risc crescut de infectare HIV”, implementat de Reteaua Romana de Reducere a Riscurilor (RHRN).


Evenimentul se va bucura de prezenta d-lui Edmond McLoughney, reprezentantul UNICEF în Romania, precum si a fur
nizorilor de servicii medico-sociale adresate grupurilor la risc fata de HIV, institutii de stat cu atributii in prevenirea si combaterea consumului de droguri sau ONG-uri active in aceste domenii.


Va rugam sa confirmati participarea la eveniment pana luni, 10 mai 2010, ora 16:00 prin e-mail la adresa irina.isacila@alaturidevoi.ro sau la numerele de telefon 0232/275568, 0757110238, persoana de contact Irina Isacila - director centrul national Iasi, Fundatia „Alaturi de Voi” Romania.Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: