La Mures, petrecere in familia ADVJoi 13 Mai 2010

Centrul Mures al Fundatiei “Alaturi de Voi” Romania si bauMax Tg Mures organizeaza in data de 15 mai a.c., intre orele 10.00-14.00, in parcarea bauMax, un eveniment care marcheaza Ziua familiei ADV si finalul campaniei “Personalizeaza-ti primavara!”.

“In acest an la Mures, Ziua familiei ADV va fi imbinata cu finalul campaniei “Personalizeaza-ti primavara!” - o campanie desfasurata la bauMax, incepand cu data de 1 martie, prin care practic am chemat comunitatea mureseana sa faca parte dintre cei care sustin persoanele infectate, fie prin achizitionarea de produse realizate de beneficiarii care sunt angajati la Util Deco, fie prin redirectionarea a 2 % din impozitul pe venitul global catre organizatia noastra. Cu atat mai mult ne bucuram sa fim pe 15 mai in marea familie in folosul careia muncim – comunitatea” – a declarat Carmen Speranta Ciulea, director ADV Mures.

„Este o traditie a magazinului bauMax Tirgu Mures de a se implica in activitati sociale ale orasului, in integrarea si sustinerea persoanelor cu nevoi speciale. In fiecare an organizam “O ZI DEDICATA PERSOANELOR CU NEVOI SPECIALE”, o zi in care acestia au ocazia sa cunoasca modul de desfasurare a activitatii in cadrul echipei bauMax. In momentul de fata avem doua persoane cu nevoi speciale care lucreaza in cadrul magazinului nostru” - a declarat Patricia Okanyi, director magazin bauMax Tirgu Mures. Din programul zilei fac parte concursuri de dezlegat cuvinte incrucisate, dans, gradinarit, comportament sanatos de viata, ce vor fi premiate, tragerea la sorti pentru tombola „Personalizeaza-ti primavara”, o demonstratie de acordare a primului ajutor respectand normele de precautie universala, spectacol de dans cu Dance Art, Liceul Al. Papiu Ilarian, Grupa de gimnastica de la LPS „Szasz Adalbert”, Scoala de dans sportiv Reghin. In caz de vreme nefavorabila, evenimentul va avea loc in incinta Promenada Mall.

Partenerii evenimentului sunt: Alexandru Toth, Asociatia Clubul Sportiv Dance Art Tg.Mures, bauMax Tg Mures, Continental Hotels Tg.Mures, Crucea Rosie Mures, Directia Judeteana pentru Sport Mures, JCI Tg.Mures, Liceul „Al Papiu Ilarian”, LPS „Szasz Adalbert”, Mammoth Stage, Primaria Tg Mures, Promenada Mall, S.C. Reea SRL, Util Deco – unitate protejata autorizata a ADV Romania.

Parteneri media: Cuvantul Liber, 24 ore muresene, Zi de Zi, Erdely FM, Radio Tg Mures, Antena 1, Stii TV si Televiziunea Tg Mures.

Mai multe informatii despre eveniment puteti obtine la numerele de telefon 0265-254987 si 0757-110253 sau email: advms@alaturidevoi.ro, persoana de contact Carmen Speranta Ciulea, director centrul Mures al ADV Romania.