Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
ADV Romania premiata de doua ori in luna maiLuni 24 Mai 2010

Va informam ca sambata, 22 mai 2010, in cadrul Galei Premiilor Radio Constanta, Centrului ADV Constanta al Fundatiei "Alaturi de Voi" Romania, i-a fost decernat PREMIU PENTRU MODELUL DE IMPLICARE IN SOCIETATEA CIVILA. Aceasta a III-a editie a Galei Premiilor Radio Constanta a fost organizata de Studioul Teritorial Radio Constanta in parteneriat cu Agentia Judeteana de Prestatii Sociale si a fost dedicata ONG-urilor, ca o recunoastere a rolului pe care acestea si-l asuma in viata comunitatii.

Centrul Constanta al Fundatiei "Alaturi de Voi" Romania a fost premiat pentru contributia la dezvoltarea societatii, dupa cum au declarat si organizatorii. ”La evenimentul de sambata, ADV România a fost prima premiata cu placheta, aceasta distinctie, dincolo de incarcatura ei emotionala dandu-ne si un plus de forta in lupta cu problemele inerente, in momentele pe care le traim. Este cel de-al doilea premiu primit in luna mai de catre organizatia noastra, in data de 7-8 mai, Centrul ADV Mures fiind distins la Targului ONG-urilor cu titlul de ONG-UL CEL MAI VIZIBIL, CU CEA MAI BUNA RELATIE CU PRESA. Se confirma astfel ca Fundatia „Alaturi de Voi” Romania se implica activ prin cele trei centre, in viata comunitatii, aprecierile pe care le primim fiind dovada ca ne respectam misiunea pe care ne-am asumat-o” - a declarat dra Mirela Ivan, director al ADV Constanta.

”Aceste rezultate vin intr-un moment foarte dificil, in care blocajele in derularea proiectelor europene greveaza mult activitatea organizatiei, in care de la luna la luna facem eforturi imense pentru a putea asigura salariile pentru cei 70 de specialisti care lucreaza in ADV si pentru cei 29 de beneficiari, angajati in unitatea protejata autorizata Util Deco. Cu atat mai mult ii felicit pe colegii mei pentru aceste rezultate, pentru ca asta dovedeste ca suntem puternici si nu ne lasam coplesiti, si vreau ca toate persoanele infectate HIV sa fie convinse ca ADV Romania poate sa fie un punct de sprijin pentru ele si in continuare" - a declarat Angela Achitei, presedinte executiv a Fundatiei "Alaturi de Voi" Romania.

Mai multe informatii despre activitatea fundatiei puteti accesa la adresa web www.alaturidevoi.ro sau primi la tel. 0740513864, persoana de contact Mihaela Munteanu, coordonator PR ADV Romania.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: