Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Situatia actuala a persoanelor seropozitive din judetul IasiMarţi 25 Mai 2010

Avem deosebita onoare sa va invitam la conferinta de presa organizata de catre Uniunea Nationala a Organizatiilor Persoanelor Afectate de HIV/SIDA din Romania (UNOPA) in colaborare cu Fundatia Alaturi de Voi Romania, miercuri, 26.05.2010, ora 14.00, la sala de conferinte a Hotelului Unirea.

Conferinta de presa are tema “Situatia actuala a persoanelor seropozitive din judetul Iasi” si va urma intalnirii pe care UNOPA si Fundatia Alaturi de Voi Romania o vor avea cu persoanele seropozitive din judetul Iasi, intalnire in cadrul careia se vor analiza problemele cu care se confrunta in acest moment acest grup vulnerabil, accesul la tratament, la servicii medicale si sociale, accesul pe piata muncii, etc. Intalnirea care precede conferinta se doreste a fi una deschisa, in cadrul careia persoanele seropozitive din Iasi sa aiba ocazia de a-si expune problemele cu care se confrunta, dar si sa cunoasca in amanunt programele derulate de catre UNOPA si ADV in interesul lor.

Conferinta de presa isi propune sa prezinte concluziile intalnirii cu pacientii seropozitivi si sa ofere autoritatilor locale invitate la eveniment ocazia de a-si expune punctul de vedere, astfel incat sa fie identificate solutiile potrivite si demersurile care trebuie realizate pe plan local pentru o crestere a calitatii vietii persoanelor seropozitive. La conferinta de presa sunt invitati reprezentanti ai Prefecturii Iasi, Consiliului Judetean Iasi, Primariei Iasi, DJSP Iasi, Spitalului de Boli Infectioase Sf Paraschieva Iasi, AJOFM Iasi, alte institutii si ONG-uri. Conferinta de presa se desfasoara in cadrul proiectului “From vulnerability to empowerment – advocacy pentru reducerea stigmei si discriminarii PLWHA”, proiect finantat de Fondul Global de Lupta Impotriva HIV/SIDA, TBC si Malariei prin Fundatia Romanian Angel Appeal.

Pentru detalii si confirmari: Geanina Surdu, Coordonator Proiect din partea UNOPA tel. 0735853592 sau Mihaela Munteanu, coordonator PR ADV Romania, tel. 0740513864.

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: