Fundatia Alaturi de Voi Romania
Fundatia "Alaturi de Voi" Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana - simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.
Se deschid Atelierele vacantei Vineri 27 Aug 2010

Fundatia „Alaturi de Voi” Romania va invita in zilele de 28-29 august si 4-5 septembrie 2010, incepand cu ora 15.00, in foisorul din Parcul Copou Iasi la Atelierele vacantei.

ADV Romania va muta atelierele vocationale la care lucreaza beneficiarii organizatiei si le va deschide participarii copiilor si tinerilor din comunitate cu varsta peste 8 ani, indiferent de etnie, statut social sau dizabilitate, care vor primi astfel instruire gratuita in domeniile pictura si arta mestesugareasca. La atelierul de pictura, copiii vor invata sa lucreze in diferite tehnici potrivite varstei, utilizand materii prime din cele mai diverse, de la simpla coala din blocul de desen pana la piatra, de la panza la forme din polistiren. Astfel, totul va prinde culoare si forma sub indrumarea instructorului.

La atelierul de arta mestesugareasca, copiii vor avea ocazia sa realizeze diferite obiecte decorative din sfoara si bumbac, fiind indrumati de un mester popular.

Cursurile vor fi gratuite, iar parintii vor avea posibilitatea sa faca o donatie pentru a acoperi materia prima si instruirea pentru realizarea obiectului propriului copil – bani care vor fi utilizati pentru sustinerea programelor vocationale ale fundatiei. Evenimentul este realizat cu sponsorizarea Raiffeisen Bank si in parteneriat cu Primaria Iasi si se desfasoara in cadrul campaniei anuale -„Deschide-ti inima. Sunt la fel ca tine!” .

In cadrul aceleiasi campanii va fi organizata Funda Umana, editia a V-a – simbol de solidaritate cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA din lume, la care anul acesta asteptam un numar de peste 3.000 de persoane din Romania si din Republica Moldova, precum si Gala Implicarii Sociale, editia a II-a. Detalii in legatura cu evenimentul din Copou pot fi obtinute de la Mihaela Munteanu, coordonator PR ADV Romania, tel 0740513864, e-mail: office@alaturidevoi.ro

Galerie imagini

Iasi

Constanta

Tg. Mures

 
Nu aveti instalat flash player!

Vino alături de noi în campanie...
fii Solidar...
Deschide-ţi Inima...
doar Împreună vom reuşi!

Servicii de arhivare si depozitare arhiva
   
Finantatori:
Parteneri principali:
Site-uri ADV Romania: